WELKOM!

U kunt bij ons terecht voor het aanmeten van medische compressiekousen, ook wel steunkousen genoemd. Tevens pedicurepraktijk voor het behandelen van voetproblemen. Wij werken uitsluitend op afspraak.

Door jarenlange ervaring staan wij garant voor een deskundige behandeling en eerlijk advies. Zowel voor het verstrekken van uw elastische kousen, als voor een doeltreffend aantrekhulpmiddel. Wij zijn op het gebied van de compressietherapie een SEMH gecertificeerd aanmeetbedrijf, dat wil zeggen dat wij hoogwaardig kwaliteitswerk leveren. Wij leveren een hulpmiddel dat afgestemd is op uw zorgvraag. Persoonlijke benadering staat bij ons hoog aangeschreven.Aantrekhulpmiddel Simslide

simslide

Hulpmiddel voor het aan- en uittrekken van elastische kousen met open teenstuk.

Zoals u weet is het aan- en uittrekken van elastische kousen een moeizame handeling, die vaak tot grote problemen leidt. Voor het oplossen van die problemen is de SIMSLIDE® ontwikkeld. Een aan- en uittrekhulpmiddel dat bestaat uit soepel en licht materiaal. Dit aan- en uittrekhulpmiddel zorgt ervoor dat u moeiteloos alle varianten van elastische kousen met open teenstuk kan aan- en uittrekken.Het bestaat uit 1 “zak”die voor beide handelingen wordt gehanteerd.Door het rijgkoord bovenin aan te trekken , is dit hulpmiddel een uittrekzak.

Niet alleen voor de kousdrager zelf, maar ook voor mensen uit zijn of haar omgeving en zorgverleners is de SIMSLIDE® een bijzonder waardevol hulpmiddel bij het aan- en uittrekken van elastische kousen.