WELKOM!

U kunt bij ons terecht voor het aanmeten van medische compressiekousen, ook wel steunkousen genoemd. Tevens pedicurepraktijk voor het behandelen van voetproblemen. Wij werken uitsluitend op afspraak.

Door jarenlange ervaring staan wij garant voor een deskundige behandeling en eerlijk advies. Zowel voor het verstrekken van uw elastische kousen, als voor een doeltreffend aantrekhulpmiddel. Wij zijn op het gebied van de compressietherapie een SEMH gecertificeerd aanmeetbedrijf, dat wil zeggen dat wij hoogwaardig kwaliteitswerk leveren. Wij leveren een hulpmiddel dat afgestemd is op uw zorgvraag. Persoonlijke benadering staat bij ons hoog aangeschreven.Aantrekhulpmiddelen

Een van de belangrijke pijlers van deze verandering is het vergroten van de zelfredzaamheid en eigen regie van zorgafhankelijke burgers.

Soms lijkt het aan- of uittrekken van steunkousen een onmogelijke opgave. Met behulp van het juiste hulpmiddel is het vaak mogelijk om deze handeling zelfstandig uit te voeren. Door zelfstandigheid kunt u uw steunkousen op elk gewenst moment van de dag aan- of uittrekken en hoeft u niet te wachten op de zorgverlener.

Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden om als hulpmiddel in te zetten.
Bel voor een afspraak: 06-27104901.

Wij oefenen het hulpmiddel al of niet met ondersteuning van uw thuiszorginstantie, ook is er de mogelijkheid het hulpmiddel in bruikleen te krijgen.

ZIE OOK: