WELKOM!

U kunt bij ons terecht voor het aanmeten van medische compressiekousen, ook wel steunkousen genoemd. Tevens pedicurepraktijk voor het behandelen van voetproblemen. Wij werken uitsluitend op afspraak.

Door jarenlange ervaring staan wij garant voor een deskundige behandeling en eerlijk advies. Zowel voor het verstrekken van uw elastische kousen, als voor een doeltreffend aantrekhulpmiddel. Wij zijn op het gebied van de compressietherapie een SEMH gecertificeerd aanmeetbedrijf, dat wil zeggen dat wij hoogwaardig kwaliteitswerk leveren. Wij leveren een hulpmiddel dat afgestemd is op uw zorgvraag. Persoonlijke benadering staat bij ons hoog aangeschreven.Armkousen

Wij hebben een uitgebreid assortiment armkousen zowel in vlakbrei- als in rondbreikousen. Ook kunt u de kousen in verschillende drukklassen ( compressieklasse) krijgen , naar wat de arts u heeft voorgeschreven. Ook zijn er diverse trendkleuren leverbaar zodat een armkous ook met plezier gedragen kan worden. Een armkous dragen is tenslotte al ingrijpend genoeg……     Voor oedeem aan de handen zijn losse handschoenen met compressie leverbaar. Boven aan de kous zijn verschillende draagmethodes mogelijk , o.a. siliconenboorden of schouderbevestiging. Wij staan open voor uw persoonlijke wensen in maatvoering, kleur en motief, zodat het draagcomfort voor u optimaal is.

Bron Medi