WELKOM!

U kunt bij ons terecht voor het aanmeten van medische compressiekousen, ook wel steunkousen genoemd. Tevens pedicurepraktijk voor het behandelen van voetproblemen. Wij werken uitsluitend op afspraak.

Door jarenlange ervaring staan wij garant voor een deskundige behandeling en eerlijk advies. Zowel voor het verstrekken van uw elastische kousen, als voor een doeltreffend aantrekhulpmiddel. Wij zijn op het gebied van de compressietherapie een SEMH gecertificeerd aanmeetbedrijf, dat wil zeggen dat wij hoogwaardig kwaliteitswerk leveren. Wij leveren een hulpmiddel dat afgestemd is op uw zorgvraag. Persoonlijke benadering staat bij ons hoog aangeschreven.Beenkousen

Beenkousen zijn verkrijgbaar in rondbreikousen en vlakbreikousen ( met naad) en in verschillende kleuren en maatvoeringen. AD kousen noemen we de kousen tot de knie en AG kousen tot in de lies , panty’s met of zonder compressie in de broek, zwangerschapspanty’s , afwijkende lengtes…alles is mogelijk op verzoek van de cliënt of op voorschrift van de arts. Er kan zelfs een rits worden aangebracht om het aantrekgemak te bevorderen bij afwijkingen in de beenvorm. Wij werken met verschillende leveranciers , dus er is ook veel variatie mogelijk in de kleur. Ook is er verschil in maatwerk of confectie, dit hangt er vanaf of uw maten standaard zijn of niet.

Bron Medi